Mit kérdeznek a legtöbben a START csomagról?

 

Mit tartalmaz az ingyenes START csomag?

50 érdeklődőt küldünk Önnek tanfolyamaira, képzéseire – teljesen ingyenesen és kötelezettségmentesen.

Ezek olyan potenciális beiratkozók, akik önszántukból érdeklődnek az Ön képzésére. A részletekért olvasson tovább…

 

Hogyan szereznek tanulókat, és hogyan fognak ők eljutni az intézményembe?

  1. Egyeztetjük, mely képzésekre szeretne beiratkozókat.
  2. Az Ön weboldala és a rendelkezésekre álló információk alapján egyedi leírást írunk minden egyes képzéshez. Keresőbarát tartalmat készítünk, így a Google is a barátunk lesz az ügyfélszerzésben.
  3. A jelenlegi oktatásközvetítéssel, tanfolyamokkal foglalkozó weboldalainkra feltöltjük a képzések leírását. Ezek a weblapok már látogatott, bejáratott weboldalak, tehát már önmagában az új képzések feltöltése is eredményez látogatókat.

– De mi erre még ráteszünk pár lapáttal:

  1. Minőségi látogatókat terelünk a weboldalakra. Többféle hirdetést készítünk a képzéseihez, és különböző online hirdetési módszerekkel keresünk a neten potenciális érdeklődőket.
  2. Űrlapokat helyezünk el a weblapokon, ezeken keresztül érdeklődhetnek a látogatók. Ezek az űrlapok automatikusan küldik a képzéseire az érdeklődőket.
  3. Az Ön által megadott e-mail címre fognak beérkezni a hallgatók adatai, akik ezzel egy időben automatikusan megkapják az iskola elérhetőségét. Innentől már csak egy lépés a kapcsolatfelvétel.

 

Hol tudom igényelni az ingyenes START csomagot?

A https://hallgatokatkuldunk.hu oldalon a videós prezentáció alatt tudja igényelni START csomagunkat, és ugyanezen a kapcsolati űrlapon tud tőlünk kérdezni is.

Figyelem! A START csomag elérhetősége korlátozott – igényelje minél előbb, hogy ne maradjon ki ebből az ingyenes lehetőségből, és ne veszítsen ezért beiratkozókat!

 

Miért ingyenes a START csomag?

Cégünk hosszú távú partneri kapcsolatokra törekszik. Azért nyújtjuk Önnek ingyenesen a START csomagot, mert tudjuk, hogy hasznosak lehetünk iskolája számára – és ezt be is szeretnénk bizonyítani.

Tudjuk, hogy felelősségteljes vezetőként nem könnyű válogatni az ajánlatok közül – inkább a jól bevált partnerekkel és hirdetési módszerekkel szeretné megtölteni csoportjait egy ismeretlen cég választása helyett.

Mi teljesen megértjük az Ön álláspontját, ugyanakkor biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásunkkal maximálisan elégedett lenne, és hosszú távú, profitáló együttműködés jöhetne létre intézménye és cégünk között. Így mi most átvállaljuk a kockázatot – próbálja ki szolgáltatásunkat a mi számlánkra!

A START csomag már önmagában is teljes értékű érdeklődőket biztosít. Bár ezt most ingyen adjuk Önnek, ez egy jelentős értéket képvisel, mely mögött komoly munka áll.

 

Bármikor elérhető a START csomag?

Nem, a START csomag elérhetősége korlátozott.

Bár a csomag Önnek ingyenes, mi komoly energiát és pénzt fektetünk bele, éppen ezért nem tudunk korlátlan számú intézményt kiszolgálni. Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb a https://hallgatokatkuldunk.hu oldalon található űrlap segítségével, hogy ne maradjon ki az ingyenes lehetőségből!

 

Miért jobb ez a megoldás, mint a szokásos hirdetési módszerek? Már sikeresen hirdetek máshol is. Miért lenne hasznos nekem ez az ajánlat?

Azért mert itt nem megjelenést vagy látogatókat adunk, hanem szűrt érdeklődőket, akik kifejezetten az Ön képzéseire érdeklődnek.

Ezek olyan minősített érdeklődők, akik végigolvassák a képzésekről közzé tett adatokat, a részvételi feltételeket, és önszántukból döntenek úgy, hogy felveszik oktatási intézményével a kapcsolatot.

Ráadásul mi több tucat hirdetési csatornán jelen vagyunk. Olyan helyeken is hirdetünk, ahol Ön nem nincs jelen hirdetéseivel – de a potenciális beiratkozói jelen vannak. Így – bármennyire is sikeres most Ön a tanulószerzésben – velünk plusz beiratkozókra tehet szert.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy azon intézmények esetén is jelentős mértékben megnöveltük a hallgatói létszámot, akik első helyen álltak a Google találati oldalán, rendszeresen jelentettek meg fizetős AdWords hirdetést, és eredményesen futtattak Facebook kampányokat, és további intenzív online-offline marketing tevékenységet is folytattak.

Így partnereink számára – és számunkra is – bizonyítást nyert, hogy azoknak az iskoláknak is tudunk szerezni plusz tanulókat, amelyek erős marketingtevékenységet folytatnak.

 

Mi történik, ha a START csomag után úgy érzem, hogy ez nem hasznos számomra?

Ha Ön szerint nem volt hasznos a START csomag, akkor az ingyenes 50 érdeklődő után leállítjuk az érdeklők küldését. Önnek természetesen nem kell fizetnie semmit, hiszen mi teljesen átvállaltuk START csomag költségét. Megköszönjük, hogy adunk nekünk egy esélyt, és békében válunk el.

Ha mégsem lenne elégedett munkánkkal, Ön nem veszít semmit!

 

Mi történik, ha tetszett a START csomag?

Ha tetszett, az eredmény, amit az ingyenes START csomaggal elértünk, akkor megbeszéljük, hogyan tovább. Megnézzük, milyen feltételekkel tudjuk tovább hirdetni képzéseit.

Ha úgy dönt, hogy megbíz minket további érdeklődők szerzésével, akkor még nagyobb eredményre számíthat, mint amit a START csomagnál tapasztalt: az érdeklődők közvetítése felgyorsul, a napi érdeklődőszám megnövekszik.