START csomag

 

Az alábbi leírásban röviden, lépésről lépésre bemutatjuk a WinterNET Hirdető Kft. speciálisan oktatási intézményekre kialakított hirdetési módszerét és bemutatkozó termékét, a START csomagot.

 

Kinek ajánljuk a START csomagot?

A START csomagot olyan oktatási intézmények vezetői számára fejlesztettük ki,

  • akik szeretnék kihozni maximumot iskolájukból, hatékonyabbá tennék iskolájuk hirdetési kampányait és megsokszoroznák jelentkezőik számát.
  • akik kiszámítható, biztonságos módon szeretnének érdeklődőkhöz és beiratkozókhoz jutni egy kipróbált, átlátható hirdetési módszer segítségével.
  • akik kényelmes, ügyfélbarát megoldást keresnek marketingnehézségeikre.
  • akik erőteljes marketingkampányt szeretnének, mellyel letarolhatják a képzési piacot.

 

Mit is jelent ez pontosan?

Mi olyan embereket küldünk, akik kifejezetten az Ön által megadott képzésekre érdeklődnek.

A legtöbb hirdetési módszer bizonytalan eredménnyel kecsegtet. Hirdethet ezer helyen – újságban, rádióban, különböző internetes oldalakon – de ezek általában nem garantálnak ügyfélszámot.

A népszerű Google AdWords és a Facebook fizetős megoldásai – bár kiváló szolgáltatások – csak átkattintást, azaz látogatószámot garantálnak. A látogatóknak azonban csak kis részét érdekli az Ön konkrét ajánlata. A többségük bezárja az oldalát, és nem lesz belőlük ügyfél.

Ezzel szemben az Érdeklődőszerzés szolgáltatásunkkal nem hirdetésmegjelenést vagy látogatókat vásárol, hanem kifejezetten olyan érdeklődőket szerez, akik részt akarnak venni a tanfolyamain.

Ezek olyan minősített érdeklődők, akik végigolvassák a képzésekről közzé tett adatokat, a részvételi feltételeket, és önszántukból döntenek úgy, hogy felveszik oktatási intézményével a kapcsolatot.

 

Hogyan hirdetünk?

  1. Egyeztetjük, mely képzésekre vár érdeklődőket.
  2. Az Ön weboldala és a rendelkezésekre álló információk alapján egyedi leírást írunk minden egyes képzéshez. Keresőbarát tartalmat készítünk, így a Google is a barátunk lesz az ügyfélszerzésben.
  3. A jelenlegi oktatásközvetítéssel, tanfolyamokkal foglalkozó weboldalainkra feltöltjük a képzések leírását. Ezek a weblapok már látogatott, bejáratott weboldalak, tehát már önmagában az új képzések feltöltése eredményez látogatókat.

– De mi erre még ráteszünk pár lapáttal:

  1. Minőségi látogatókat terelünk a weboldalakra. Többféle hirdetést készítünk a képzéseihez, és különböző online hirdetési módszerekkel keresünk a neten potenciális érdeklődőket.
  2. Űrlapokat helyezünk el a weblapokon, ezeken keresztül érdeklődhetnek a látogatók. Ezek az űrlapok automatikusan küldik a képzéseire az érdeklődőket.
  3. Az Ön által megadott e-mail címre fognak beérkezni a hallgatók adatai, akik ezzel egy időben automatikusan megkapják az iskola elérhetőségét. Innentől már csak egy lépés a kapcsolatfelvétel.

 

Hogyan történik az elszámolás?

 

Ön az általunk küldött érdeklődők száma alapján fizet, amennyiben a START csomag lejárta után bizalmat szavaz cégünknek.

A START csomaggal MOST kockázatmentesen, kötelezettségek nélkül próbálhatja ki szolgáltatásunkat.

Az első 50 érdeklődőt AJÁNDÉKba adjuk, az Ön által megjelölt maximum 10 képzésre.

 

Mi biztosak vagyunk abban, hogy szolgáltatásunk megtérülő befektetés az iskolája számára, ezért adunk ilyen nagy értékű szolgáltatást ajándékba.

 

A START csomag megrendelése nem jár fizetési és további szolgáltatásokra vonatkozó rendelési kötelezettséggel!

 

A START csomag alatt elkészítjük a képzések weboldalait, optimalizáljuk a hirdetéseket. A hirdetési kampányoknak kell néhány hét, amíg beérnek, így a kevésbé népszerű képzésekre lassabban kezdenek el jönni a jelentkezők. Mire az 50 érdeklődő összegyűlik, a hirdetések is maximális teljesítményt nyújtanak, így Ön csak akkor fizet, ha valóban 100%-os a szolgáltatás.

 

Amit mi kérünk:
Ossza meg velünk tapasztalatait a szolgáltatással kapcsolatban! Számolja ki, az érdeklődők hány százalékából lett tényleges beiratkozó!
Hasonlítsa össze ezt az eddigi hirdetési módszerei eredményeivel, hogy valós képet kapjon befektetése megtérüléséről! Mondja meg Ön, hogy mennyit ér egy érdeklődő!

 

Ehhez segítségképpen a START csomag alatt 3 alkalommal összesítjük az érdeklődőket, és egy Excel táblázatban elküldjük az Ön által megadott e-mail címre.

 

Még gondolkodik, hogy megrendelje a START csomagot?

A csomag díjtalan, és iskolája számára nem jár semmiféle kockázattal vagy elköteleződéssel. Emellett 50 érdeklődőt küldünk iskolájának, akikből (egy átlagos, 10%-os konverziót feltételezve) körülbelül 5 érdeklődő az intézménye hallgatója lesz.

Gondoljon bele, mit veszíthet, és mit nyerhet?

Ha él ezzel a lehetőséggel, nem veszíthet semmit, viszont 50 érdeklődőt biztosan nyer. Továbbá, ha hasznosnak találja szolgáltatásunkat, akkor egy olyan partnerrel is gazdagabb lesz, aki hosszú távon, tömegesen érdeklődőket közvetíthet iskolájának. Tegyen egy próbát!

 

Partnereink véleménye szolgáltatásunkról:


„Már hosszabb ideje hirdetünk a WinterNET Kft.-nél, és elmondhatjuk, hogy a cég pontosan, és folyamatosan küldi az érdeklődőket hozzánk, ezzel nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a tanulók megtalálják nálunk a nekik megfelelő tanfolyamokat. Ha bármi kérdésünk volt, az illetékes kollégájuktól mindig gyors és pontos választ kaptunk. Korrektül vezetik az érdeklődőkről készített statisztikát, és ez alapján az elszámolást is.”

Fülöp Anna, Mátrix Oktatási és Vizsgaközpont, www.matrixoktatas.hu

 

„A WinterNET Hirdető Kft. munkája rendkívül színvonalas, a megállapodások, szerződések teljesítése maradéktalan. Szolgáltatását intézményünk, a CSÚCS ’91 Oktatási és Vezetési tanácsadó Kft. jól konvertálja, hasznosítja. Tevékenységének szükségességét, eredményességét bizonyítja, hogy a velük kötött szerződésünket folyamatosan megújítjuk.  Stabil, megbízható társaságnak tartjuk a WinterNET Hirdető Kft-t.”

Ladányi Lőrinc, CSÚCS ’91 Oktatási és Vezetési tanácsadó Kft., www.csucs91.hu

 

„Örülünk, hogy rátaláltunk a WinterNET Hirdető Kft. weboldalára, mert nagyon hasznos számunkra ez a szolgáltatás. Nagyon meg vagyunk elégedve a kapcsolattartókkal és a hozzáállással is. Ajánljuk másoknak is.”

Szarvas Krisztina, Best-Work Kft., www.pszichologuskepzo.hu

 

„2012. január óta vesszük igénybe a tanfolyamokj.hu hirdetési szolgáltatását. Az eltelt időszak igazolta, hogy helyes volt a döntésünk, hogy a WinterNet Hirdető Kft-t választottuk. Korrekt és hatékony a kapcsolat a két cég között. Azoknak ajánlom, akik sikeresen szeretnének hirdetni."

Koczák Imre, Hidra Felnőttképző Központ Kft., www.hidra.hu

 

 

 

Miért éri meg Önnek a START csomag lejárta után szerződni?

tablazat

 

Ha úgy dönt, hogy megbíz minket további érdeklődők szerzésével, akkor sokkal nagyobb eredményre számíthat, mint amit a START csomagnál tapasztalt: az érdeklődők közvetítése felgyorsul, a napi érdeklődőszám megnövekszik.

Ha a START csomag után úgy dönt, hogy szeretne előfizetni a szolgáltatásra, akkor az alábbi érdeklődőszámok várhatóak:

 

Budapesti államilag finanszírozott képzések esetén átlagosan havi 40-60 érdeklődő, önköltséges képzések esetén havi 3-5 érdeklődő várható egy adott képzésre. Például 10 iskolarendszerű képzés esetén, 2 hónapos kampány alatt körülbelül 1000-1200, költségtérítéses képzéseknél pedig 60-100 érdeklődőt tartok reálisnak.

Az, hogy a küldött érdeklődőkből pontosan mennyien válnak hallgatóvá, leginkább az oktatási intézményük ajánlatán és az ügyfélszolgálatán múlik.

 

 

Mi szívesen népszerűsítenénk a képzéseit – ehhez azonban most Önnek kell lépnie:

Hogyan lehet jelentkezni a START csomagra?

Csak írja be a nevét, e-mail címét és az intézménye nevét az alábbi mezőkbe, majd kattintson az "Igen, engem is érdekel ez a lehetőség" gombra!

A START csomag megrendelése nem jár fizetési és további szolgáltatásokra vonatkozó rendelési kötelezettséggel!

Bármilyen kérdése van, hívja a 0620-273-7626-os telefonszámot, vagy írjon a szaboandrea(kukac)winternet(pont)hu ügyfélszolgálati e-mail címünkre, és a lehető leghamarabb válaszolunk.

WinterNet Hirdető Kft. – az oktatási intézmények hirdetésének specialistája